• Betalen op factuur
  • Ideal
Vloeistofopslag

100 m3 water tank

100 m3 water tank.

Ieder bedrijf dat met vloeistoffen werkt is bekend met de volgende vragen. ”Waar moet ik mijn vloeistof opslaan?”, ”Hoe lang moet ik deze vloeistof opslaan?” en ”In wat voor voorziening ga ik dit opslaan?”. Wij van vloeistofopslag.nl leveren zo goed als elke opslagmethode voor bijna alle vloeistoffen. Zo beschikken wij over een breed scala aan regenwatertanks, maar ook tanks voor voedingsmiddelen en chemische vloeistoffen zijn tot onze beschikking.

Onze 100 m3 water tank is de perfecte oplossing als het gaat om het opslaan van vloeistoffen. Het ijzersterke PVC materiaal van de tank is een duurzaam materiaal waarin u jarenlang vloeistoffen op kunt slaan. De binnenkant van deze tank is gecoat met een speciaal materiaal om reactie te voorkomen. Hierdoor kunt u langdurig (chemische) vloeistoffen opslaan in deze tank.

De voordelen van de 100 m3 water tank op een rijtje

De prijs:
Vloeistofopslag.nl is de goedkoopste leverancier van 100 m3 tanks in de BENELUX.

De flexibele 100 m3 tank biedt talloze mogelijkheden voor uw organisatie. Zo is de tank niet alleen bestendig tegen diverse (chemische) vloeistoffen maar biedt het ook nog andere voordelen zoals:

  • Snelle inzetbaarheid
  • Weinig installatietijd
  • Veel voordeliger ten opzichte van bouwkundige tanks
  • Neemt weinig blijvende ruimte in beslag
  • Geschikt voor vloeistoffen van regenwater tot chemische stoffen
  • Geschikt voor zowel permanente als tijdelijke opslag.

Heeft u specifieke vloeistoffen die u wilt opslaan? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken van onze 100 m3 water tank.

Made in Europe

Doordat materiaal en vakmanschap zeer belangrijk is in de industrie is het juist éxtra belangrijk om te werken met kwalitatief hoogstaande materialen en apparatuur. Hierdoor hebben wij gekozen om onze 100 m3 tanks in Europa te produceren. Dit biedt ons ook de mogelijkheid om maatwerk te bieden, zodat u de juiste water tank kunt afnemen voor uw organisatie. Onze 100 m3 tanks zijn er in verschillende vormen en maten. Zo heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor de 100 m3 tank, maar ook een tank van 50, 150, 200, 250 of meer kuub is mogelijk.

Wij bespreken graag vrijblijvend met u de mogelijkheden van een 100 m3 tank. U kunt ons contacteren via ons nummer: 0165-529036 of u kunt een e-mail sturen naar info@vloeistofopslag.nl

100 m3 tank