• Betalen op factuur
  • Ideal
Vloeistofopslag

Dé opslagmethode: 1000m3 tank.

Het veilig opslaan van vloeistoffen kan een uitdaging zijn. Het moet weersbestendig zijn, het mag niet te groot zijn en nog belangrijker: het moet bestendig zijn tegen chemische stoffen. Onze 1000m3 tank is de perfecte oplossing als het gaat om het opslaan van (chemische) vloeistoffen. Het ijzersterke PVC materiaal van de tank is een duurzaam materiaal waarin u jarenlang vloeistoffen op kunt slaan. De binnenkant van deze tank is gecoat met een speciaal materiaal om reactie te voorkomen. Hierdoor kunt u langdurig (chemische) vloeistoffen opslaan in deze tank.

De voordelen van de 1000m3 tank op een rijtje

De flexibele 1000m3 tank biedt talloze mogelijkheden voor uw organisatie. Zo is de tank niet alleen bestendig tegen diverse (chemische) vloeistoffen maar biedt het ook nog andere voordelen zoals:

  • Snelle inzetbaarheid
  • Weinig installatietijd
  • Voordelig ten opzichte van bouwkundige tanks
  • Neemt weinig blijvende ruimte in beslag
  • Geschikt voor vloeistoffen van regenwater tot chemische stoffen
  • Geschikt voor zowel permanente als tijdelijke opslag.

Heeft u specifieke vloeistoffen die u wilt opslaan? Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken voor de mogelijkheden van onze 1000m3 tank.

Made in Europe

Doordat materiaal en vakmanschap zeer belangrijk is in de industrie is het juist éxtra belangrijk om te werken met kwalitatief hoogstaande materialen en apparatuur. Hierdoor hebben wij gekozen om onze 1000m3 tanks in Europa te produceren. Dit biedt ons ook de mogelijkheid om maatwerk te bieden, zodat u de juiste 1000m3 tank kunt afnemen voor uw organisatie. Onze 1000m3 tanks zijn er in verschillende vormen en maten. Zo heeft u de mogelijkheid om te kiezen voor de 1000m3 tank, maar ook een tank van 500, 600, 700, 800 of 900 kuub.

Wij bespreken graag vrijblijvend met u de mogelijkheden voor uw 1000 m3 tank. U kunt ons contacteren via ons nummer: 0165-529036 of u kunt een e-mail sturen naar info@vloeistofopslag.nl

Let op! Vloeistofopslag.nl kan flexibele brandstof tanks leveren, maar deze mogen volgens huidige wetgeving in Nederland niet worden gebruikt.