• Betalen op factuur
  • Ideal
Vloeistofopslag

Levertijd & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 13:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Nederland
€2,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 6,95 voor bestellingen onder de € 50,-
Gratis voor bestellingen vanaf € 50,-

Europa
€ 12,95 voor alle bestellingen

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Mijn pakket is beschadigd

Onze producten worden zo goed mogelijk verpakt in stevige kartonnen dozen. Het kan voorkomen dat tijdens transport toch een pakket beschadigt raakt.

Als het pakket ernstig beschadigt is adviseren wij om het pakket niet aan te nemen, maar retour te laten sturen. Blijkt een product onbruikbaar te zijn (of twijfel je)? Dan willen wij je vragen om er foto’s van te maken en contact met ons op te nemen voordat je het product gaat gebruiken. We willen het graag met jou oplossen.
Let op: Als je de sticker hebt geplakt kunnen wij niet meer controleren of het door transport of onkundig gebruik komt.